Tendințele Verii 2024 în Manichiură: Culorile Neon Domină Sezonul!

29/05/2024

Vara este momentul perfect pentru a experimenta culori vibrante și energice, iar în 2024, nuanțele neon sunt vedetele sezonului în materie de manichiură! La Lila Rossa, suntem încântați să vă prezentăm cele mai hot tendințe în culorile și modelele de manichiură care vor fi preferatele clientelor și manichiuristelor deopotrivă.

Culorile Neon: Esența Verii

Nuanțele neon au revenit în forță și sunt alegerea perfectă pentru a adăuga un strop de culoare și entuziasm în rutina de înfrumusețare. Aceste culori strălucitoare și vibrante sunt perfecte pentru zilele însorite de vară și nopțile petrecute în oraș. Iată câteva dintre culorile neon preferate în această vară:

  • Neon Pink: Un roz intens și îndrăzneț care va atrage toate privirile. Ideal pentru cei care doresc să își exprime personalitatea vibrantă.

Ojă semipermanentă Piko Rubber Neon Pink 7g

  • Neon Orange: O nuanță caldă și energică, perfectă pentru a adăuga o notă de veselie oricărei ținute.

Ojă semipermanentă Neon Collection, Lilac

  • Neon Yellow: Strălucitor și plin de viață, galbenul neon este alegerea ideală pentru un look radiant.

Ojă semipermanentă Piko Rubber Neon Yellow 7g

  • Neon Green: Verdele neon aduce un aer proaspăt și modern, fiind perfect pentru a adăuga un touch de originalitate.

Ojă semipermanentă Lila Rossa, Neon, 05 Verde deschis

  • Neon Blue: Un albastru electric care aduce o notă de mister și eleganță.

Ojă semipermanentă Piko, Neon, 7g, 06, Albastru

Modele de Manichiură în Tendințe

Pe lângă culorile vibrante, modelele de manichiură din această vară sunt la fel de impresionante. Iată câteva dintre tendințele de top:

  1. Gradient Neon: Amestecul gradual de culori neon creează un efect spectaculos și unic. Fie că alegi să combini două sau mai multe culori, acest stil va atrage cu siguranță atenția.

2.Neon French Tip: Clasicul French tip primește un upgrade neon! Înlocuiește albul tradițional cu o culoare neon pentru un look modern și vibrant.


3.Neon Geometric Designs: Formele geometrice în culori neon sunt perfecte pentru cei care doresc un design modern și sofisticat. Triunghiuri, pătrate sau linii paralele - toate arată minunat în nuanțe neon.

4. Neon Animal Print: Pentru un look îndrăzneț și jucăuș, optează pentru modele de tip animal print în culori neon. Fie că alegi zebra, leopard sau șarpe, aceste modele sunt garantate să fie un hit.

5. Neon Dots: Simplitatea punctelor neon pe un fundal neutru este perfectă pentru cei care preferă un design minimalist dar de impact.

Sfaturi pentru Aplicarea Ojelor și Gelurilor Neon

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu ojele și gelurile neon, iată câteva sfaturi utile:

  • Bază Albă: Aplicarea unei baze albe înainte de culoarea neon va intensifica nuanța și va asigura o acoperire uniformă.
  • Straturi Subțiri: Aplică mai multe straturi subțiri de ojă neon pentru a evita bulele și pentru a obține un finisaj neted.
  • Top Coat de Calitate: Utilizează un top coat de calitate pentru a sigila culoarea și pentru a preveni estomparea sau ciobirea ojei.

La Lila Rossa, suntem mândri să oferim o gamă variată de oje și geluri neon care să vă inspire și să vă ajute să creați cele mai trendy manichiuri ale verii 2024. Descoperiți colecția noastră pe www.lila-rossa.ro și fiți gata să străluciți cu manichiuri vibrante și pline de viață!

În această vară, lăsați culorile neon să vă transforme manichiura într-o adevărată operă de artă!

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu