Unghiile sunt oglinda noastra, de aceea produsele din categoria manichiura pedichiura sunt atent selectionate de Lila Rossa. Astfel, transmitem prin limbaj non-verbal feminitatea noastra, respectul si iubirea de sine pe care ne-o purtam si, totodata, starea noastra de spirit se schimba. In momentul in care ne ingrijim manichiura si pedichiura, ne simtim mai bine, putem fi mai increzatoare in propriile noastre puteri si putem avea incredere ca putem face tot ce ne propunem!

La Lila Rossa gasesti tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta, ca la salon, chiar la tine acasa. Nu mai este nevoie sa cheltui bani in saloanele de manichiura si pedichiura si sa pierzi timp pe drum, asteptand in trafic. De acum poti avea unghii perfecte, usor, la preturi foarte accesibile si in confortul casei tale.

Gasesti tot ce ai nevoie pentru manichiura si pedichiura pe site-ul nostru, de la oja semipermanenta si geluri unghii la lampa unghii si unghii false.

Daca iti doresti produse de calitate, care sa reziste un timp indelungat, poti fi sigura ca produsele de la Lila Rossa sunt alegerea corecta.

Avem o gama larga de oje semipermanente si geluri color, dar si uv din care poti alege. Suntem adeptii inovatiei si creativitatii, asa ca vei gasi la noi multe produse pentru nail art, stampile, pensule speciale si stickere. Sanatatea unghiilor este foarte importanta, asa ca vei gasi tot felul de tratamente de unghii si uleiuri pentru cuticule. Descopera si tot ce ai nevoie pentru a da forma dorita unghiei si a o pregati pentru procesul de stilizare: forfecute unghii, pile unghii, pile electrice si multe buffere din care sa alegi. Tot la Lila Rossa vei gasi tot ce ai nevoie pentru indepartarea ojei. Nu am uitat nici de persoanele care prefera oja clasica, asa ca vei gasi multe culori din care sa alegi, la o calitate exceptionala.

Lila Rossa este aici pentru tine, oferim mai mult decat produse de calitate. Inspiram un stil de viata mai usor si oameni mai fericiti!

199.00 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsLampa manichiura
Salvati 78%
449.00 Lei 99.00 Lei
+
MarcaSunUV Tip produsLampa manichiura
Salvati 35%
199.00 Lei 129.00 Lei
+
MarcaMiley Tip produsPila electrica
Salvati 25%
199.99 Lei 149.90 Lei
+
MarcaSunUV Tip produsLampa manichiura
Salvati 55%
558.00 Lei 249.00 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsGel UV
Salvati 11%
449.00 Lei 399.00 Lei
+
9.90 Lei
+

Gama:

VIP 1
MarcaVenalisa GamaVIP 1 Tip produsOja semipermanenta
9.90 Lei
+

Gama:

VIP 1
MarcaVenalisa GamaVIP 1 Tip produsOja semipermanenta
Salvati 13%
12.50 Lei 10.90 Lei
+

Gama:

Hema Free
MarcaVenalisa GamaHema Free Tip produsOja semipermanenta
Salvati 13%
12.50 Lei 10.90 Lei
+

Gama:

Hema Free
MarcaVenalisa GamaHema Free Tip produsOja semipermanenta
Vezi încă 10 produse
Filtre Produse
Brand
  Afișează toate (50)
Gamă
  Afișează toate (163)
Tip produs
  Afișează toate (151)
Tematica produs
  Afișează toate (35)
Gramaj
  Afișează toate (33)
Preț

Lei  –  Lei

 • 0.99Lei
 • 7089Lei