Oja semipermanentă - aliata noastră pentru pregătirile de Paște

19/04/2023

Bună fetelor! Știm că după o perioadă solicitantă avem nevoie de puțină relaxare, motiv pentru care sărbătoarea de Paște este mult așteptată de noi. Cu siguranța ne bucură reuniunea familia sau întâlnirea cu prietenii și să gustăm din cele mai bune preparate tradiționale.

Pentru a avea o zi de Paște reușită, pregătim din timp casa pentru musafiri sau dăm o mână de ajutor la prepararea bucatelor care vor fi puse pe masa. Toate aceste activități ne solicită cel mai mult mâinile, iar manichiura noastră are cel mai mult de suferit.

Fiind activități ce se vor desfășura pe parcursul mai multor zile, ar fi greu să ne facem unghiile zilnic, de aceea venim în întâmpinarea ta cu soluția perfectă: manichiura cu magica ojă semipermanentă. De ce magică? Pentru că, mâinile tale, ca prin magie, vor arăta impecabil cu oja semipermanentă care rezistă pe unghie până la 3-4 săptămâni păstrându-şi prospețimea pe tot parcursul activităților de pregătire a mesei pascale. Un alt motiv ar fi că nu afectează unghia si se recomandă în general femeilor care au probleme de exfoliere, deoarece întărește și protejează unghia naturală (majoritatea gamelor de ojă semipermanentă conțin și tratamente de întărire a acesteia).

Dacă timpul nu îți permite să apelezi la serviciile unei manichiuriste, iată de ce ai nevoie pentru a-ți face acasă, singură, manichiura:

● lampă UV sau lampa LED, destinată în mare parte uzului profesional, dar poate fi folosită cu ușurință și pentru îngrijirea unghiilor acasă (aici vei găsi o categorie completă de lămpi UV/LED lampa unghii);

● un primer (ți-l recomandăm pe acesta Primer cu acid);

● o bază (una din cele mai vândute produse Baza);

● oja semipermanentă (aici vei găsi o varietate de culori și nuanțe Oja semipermanenta)

● un top coat ca un ultim touch pentru o manichiură lucioasă și o duritate de până la 4 săptămâni (ți-l recomandăm pe aceasta Top Coat).

Acum că avem toate elementele principale, haideți să vedem cum se realizează manichiura cu ojă semipermanentă. Poate parea complicată toată procedura, dar pe parcurs ce veți citi pașii, veți vedea ca este foarte simplu de aplicat. Cel mai important aspect este acela de a nu omite nici un pas.

★ Primul pas este de a pregăti unghia, dezinfectăm mâinile, apoi cu ajutorul unui instrument pentru cuticule sau a unui bețișor din lemn de portocal, împingem cuticula pentru a avea un aspect estetic.

★ Îndepărtăm cuticula cu o forfecuța cu vârf curbat (în cazul în care beneficiezi de o pilă electrică poți folosi un capăt special pentru cuticule).

★ Pilim suprafața unghiilor cu grijă (un buffer sau o pila de unghii), iar granulația să fie mai mare de 180. Această tehnică este folosită pentru a îndepărta luciul unghiei și pentru o mai bună uniformizare. Este foarte important ca mătuirea unghiei să fie realizată corect, astfel încât să nu rămână nici un milimetru de unghie nepilită

★ Îndepărtăm praful care s a format în urma pilirii unghiei cu ajutorul unei perii speciale.


★ Pentru degresarea unghiei aplicăm un strat subțire de primer. În acest fel oja semipermanentă va adera mai bine, iar unghia ta nu va fi afectată. Primerul se usucă 60 de secunde la aer, nefiind nevoie sa introduci unghiile în lampă.


★ Acum este momentul aplicării unui strat de substanța numită bază, aceasta poate fi transparentă sau în nuanțe de nude. Aplică un strat pensulat de bază pe toată suprafața plăcii unghiale, evitând zona cuticule. Usucă în lampă LED 60 secunde sau în lampă UV 120 de secunde.


★ După uscarea bazei poți aplica oja semipermanentă. Aplică un strat pensulat de la bază către vârful unghiei. Se va usca cu lampa LED timp de 60 secunde sau lampa UV timp de 120 de secunde. Pentru o culoare uniformă revin-o cu al doilea strat pensulat de ojă semipermanentă.


★ Pentru finisarea manichiurii, sigilați cu top coat fără degresare și introduceți mâna în lampă.


Pentru hidratarea cuticulelor, aplicați ulei și masați ușor. Poate fi folosit pe orice tip de piele, chiar și pe cea sensibilă sau iritată, având proprietăți calmante.


Acum că fiecare pas ți-a fost prezentat, ești gata să-ți realizezi manichiura mult dorită. Pentru inspirație îți vom lăsa mai jos câteva poze cu diferite modele ce au tematica sărbătorii de Paște.

Enjoy!Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu