Ne gasesti si fizic in magazinele noastre deschise in Bucuresti!

19/04/2023

        Bandul Lila Rossa s-a lansat în România în 2008, având disponibile sute de produse de îngrijire personală, frumusețe, mobilier și accesorii pentru saloane.

Lila Rossa asigură o plajă largă de categorii cu produse de cea mai bună calitate și anume: manichiură și pedichiură, makeup, cosmetică, coafor și frizerie, seturi și dotări salon pe care le poti gasi in online, pe site-ul nostru www.lila-rossa.ro.

        Si pentru ca ne-am dorit sa fim mai aproape de voi, am deschis 4 magazine in Bucuresti pentru ca tu sa ai posibilitatea de a cunoaste si testa produsele noastre.
Magazinele Lila Rossa se adresează atât saloanelor care vor să-și procure produsele profesionale, dar și celor care vor să folosească produsele profesionale acasă.
Produsele pentru manichiura, coafor sau cosmetica sunt acum la îndemâna oricui trece pragul magazinelor noastre.

        Ne mandrim cu formulele inovatoare si pigmentate ale ojei semipermanente și a gelului color ce te vor fermeca încă de la prima aplicare!  Să nu mai vorbim și de aromele deosebite, florale sau fructate ale clasicei acetone, remover ului sau ale uleiurilor de cuticule, ce nu pot lipsi din trusa unui tehnician de unghii.
Desigur, nici ustensilele pentru manichiură nu sunt de neglijat. Nu ar trebuii să lipsească din trusa unui nail artist, forfecuțele de cuticule, instrumentele metalice sau cleștii de unghii (fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate).
  Fie ca ești la început de drum în cariera ta de manichiuristă, fie chiar tehnician profesionist, la noi vei găsi toate produsele de care ai nevoie, pentru a realiza lucrări profesionale și rezistente.
        Dacă folosiți ceara pentru epilat acasă, acum aveți ocazia să cumpărați produsele de epilat profesionale din gama LilaCare. Seturi de epilat cu ceara de cea mai buna calitate fabricata in Italia, ulei de cuticule aromat, pentru ca pielea ta sa fie hidratata.

        Nici domnii nu au fost uitați așa că vor găsi aici oricând produse profesionale destinate exclusiv îngrijirii bărbii.
        Dacă vreți să oferiti un cadou cuiva drag, e musai să dați o fugă până la unul din magazinele noastre unde te asteapta pachete cadou la prețuri promoționale.

Iata unde ne poti gasi : 

Lila Rossa Mega Mall

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Sector 2
Telefon: 0771 198 973
Email: megamall@lila-rossa.ro
Orar: LUNI - DUMINICA 10:00 – 22:00


Lila Rossa Veranda Mall

Adresa: Strada Ziduri Moși 23, Sector 2
Telefon: 0770 598 550
Email: veranda@lila-rossa.ro
Orar: LUNI - DUMINICA 10:00 – 22:00


Lila Rossa Auchan Titan

Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, Sectorul 3
Telefon: 0733 703 219
Email: auchan@lila-rossa.ro
Orar: LUNI - DUMINICA 09:00-21:00


Lila Rossa Auchan Militari

Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, Sector 6
Telefon: 0770 534 150
Email: militari@lila-rossa.ro
Orar: LUNI - DUMINICA 10:00 – 22:00Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu