Cum folosim culorile Pantone ale anului 2021 în Machiaj: Ultimate Grey and Illuminating

19/04/2023

După cum știți, cei de la Pantone aleg pentru fiecare an una sau două culori care vor da tonul anului respectiv! Aceste culori se reflectă în trendurile noului an: haine, machiaj, design interior și o stare generală a anului care începe.

Culorile anului 2021 sunt Ultimate Grey și Illuminating. Dacă ar fi să cităm site-ul oficial Pantone, aceste culori reprezintă “ Un cuplu de culori care transmite un mesaj de putere și speranță.

Combinația PANTONE 17-5104 Ultimate Gray și PANTONE 13-0647 Illumining este aspiratională. Trebuie să simțim că totul va deveni mai luminos – acest lucru este esențial pentru spiritul uman “.


Haideți să vedem cum putem incorpora aceste culori în machiajul nostru, pentru un plus de pozitivitate!
Galbenul cald, culoarea Illuminating este pentru oamenii care vor să iasă în evidență, sau pur și simplu vor un plus de culoare în machiajul lor!

Sunt mai multe moduri prin care poți incorpora această culoare în machiajul tău.Poți opta pentru un look simplu.

Aplică un galben pe pleoapă și completează acestă culoare cu un maro deschis în colțul ochilor. Pentru a defini mai bine linia ochiului, aplică un eyeliner negru și mascara.

Astfel ai un look perfect, de zi și foarte ușor de obținut.


Pentru o femeie încrezătoare.

Dacă vrei să ieși în evidență, realizează acest look. Folosește nuanța Illuminating (galben) din colțul interior al ochiului, până la mijlocul pleoapei. Trasează o codiță tip cat eye din colțul exterior al ochiului cu un eyeliner roșu sau un fard. Completează cealaltă jumătate de pleoapă cu un fard portocaliu. Pentru o definire mai bună a machiajului ochilor, folosește nuanța Illuminating deasupra celor două culori, iar, pentru a adăuga un plus de originalitate, trasează colțul pleoapei cu un eyeliner alb sau un fard de pleoape alb foarte pigmentat. Completează machiajul cu un mascara sau gene false.


Pentru o zi în care vrei să porți soarele cu tine.

Un machiaj perfect de zi sau de seară. Combină nuanța de galben cu nuanțe de portocaliu și maro pentru a avea realiza efectul de ombre pe pleoapele tale.

Aplică nunța Illuminating (galben) pe toată pleoapa, iar în colțul pleoapei folosește un fard portocaliu și unul maro mediu. Completează machiajul cu un creion negru, pe care îl difuzezi puțin înspre exteriorul ochiului. La final, aplică un fard alb mat pe arcada interioară al ochiului și mascara.


Combină cele două culori ale 2021: Ultimate Grey și Illuminating.

Aplică un fard galben (Illuminating) în colțul interior al ochiului și un argintiu în prima jumătate a pleoapei. În mijlocul acesteia, aplică un roz deschis, sidefat. Pentru un look mai dramatic, aplică o nuanță de negru în colțul ochiului și un maro deasupra acesteia. Finisează machiajul cu un creion negru, pentru a da ochiului o formă de cat eye și mascara. Pentru un plus de strălucire, aplică puțin alb sidefat sub sprânceană.


Acum, să vorbim despre cum incorporăm nuanța Ultimate Grey în machiajul nostru. Fiind un gri mediu, se potrivește cu orice culoare a ochilor. O altă nuanță pe care o putem folosi în spiritul culorii acestui an este argintiul.


Un machiaj simplu și luminos folosind argintiul.

Aplică o nuanță de argintiu deschis pe toată pleoapa și definește linia ochiului cu un eyeliner negru. Finisează machiajul cu un mascara sau gene false. Acest machiaj este perfect pentru un ruj închis la culoare, sau, pentru o alegere mai clasică, folosește un ruj roșu.


Un smokey eye cu Ultimate Grey.

Folesește un argintiu mediu în prima jumătate a pleoapei. Pentru un contrast, folosește o nuanță mată de mov prună, sau gri închis în colțul pleoapei. Completează machiajul cu un eyeliner negru și mascara și ai un machiaj perfect pentru seară.


Acum că ne-am inspirit din aceste machiaje, este timpul să vedem în ce palete de farduri de la Lila Rossa găsim aceste două nuanțe: Ultimate Grey și Illuminating.


Trusa farduri Killer Queen, 120 culori


Trusa farduri Butterfly, 120 culori


Trusa de machiaj Ardette, 74 culori


Trusa farduri Color Mania, 120 culori


Trusa makeup Hollywood Glam, 148 culori


Paleta makeup Miss Rose, 84 culori


Trusa farduri Mermaid Song, 88 culori

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu