Ce formă de unghie ți se potrivește?

19/04/2023

Considerată baza oricărei manichiuri bune, forma unghiilor este fundamentul pentru crearea unor degete fabuloase. Pe lângă faptul că vă completează alegerea culorii sau a designului, forma potrivită poate, de asemenea, să vă facă întreaga mână să pară mai atractivă. Înainte de a începe, uitați-vă bine la mâinile dumneavoastră. Trebuie să gășiți forma de unghii care vi se potrivește, aflând forma tăieturii și a patului unghiei. Pur și simplu, împingeți cuticulele înapoi cu un bețișor de cuticule pentru a vedea adevărata formă a cuticulelor.

Sunt mai multe forme de unghii precum: unghii rotunde, pătrate, de tip migdală, stiletto și ballerina. Nu toate aceste forme de unghii pot fi create pe propriile unghii. Așadar, extensiile acrilice sunt opțiuni mai bune.

UNGHIILE ROTUNDE


Unghiile rotunde sunt conturate în jurul marginii și circulare la vârf. Această formă funcționează cel mai bine dacă ai degetele mai scurte, deoarece îți va face degetele să pară mai lungi. Forma este, de asemenea, grozavă pentru oricine caută o manichiură simplă, curată și ordonată.

UNGHIILE OVALE 


Unghiile ovale dau un aspect elegant dacă ai unghiile lungi și se lungesc dacă ai paturile unghiilor late . Se potrivește tuturor lungimilor și paturilor de unghii. O unghie de formă ovală este într - adevăr feminină și cu acesta formă se poate experimenta ușor cu multe culori în tendințe.

UNGHIILE ÎN FORMĂ DE MIGDALĂ


Se zice de unghiile migdală că sunt cele mai chic din toate formele existente . Aveți degete mai scurte?

O unghie în formă de migdală este o modalitate sigură de a simula lungimea. Puteți purta această formă de unghii cu o nuanță nude sau în diverse modele și culori îndrăznețe.

UNGHIILE PĂTRATE


Dacă aveți paturi de unghii înguste și degete subțiri, aceasta este forma perfectă pentru dvs. De asemenea, este un tip de unghie potrivită și pentru femeile cu degete mai lungi și cu un pat unghial îngust. Este o formă a unghiilor foarte practică , ușor de întreținut și des întâlnită.

 UNGHIILE BALLERINA 


Această formă de unghii este modelată după silueta pantofilor de balerină. Această formă alungită și grațioasă va reda un aspect total diferit unghiilor tale. Forma de unghii tip ballerina are un aspect delicat și face ca mâinile și degetele să fie subțiri . Este o formă potrivită pentru purtătoarele cu patul unghiei mai lat sau cu degete mai scurte.

UNGHIILE STILETTO 


Unghiile Stiletto au o formă foarte unică și astfel ies în evidență în mulțime și ar fi perfecte pentru a fi purtate la o petrecere. Nu este o formă de unghie recomandată să fie purtată de zi cu zi sau la muncă , nefiind o formă practică . Dacă ai degetele lungi, poți opta pentru o manichiură stil stiletto.Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu